Algemeen


De informatie door ons verstrekt, foto’s, software en teksten zijn eigendom van huisjesdrenthe.nl. Het publiceren van deze inhoud is niet toegestaan en ook anderzijds gebruik met commercieel doeleind is verboden zonder toestemming van huisjesdrenthe.nl.

Prijzen en data beschikbaarheid


huisjesdrenthe.nl brengt het vraag en aanbod van recreatieve accomodaties/ onderkomens samen. huisjesdrenthe.nl werkt samen met particuliere huiseigenaren en overige partijen.

huisjesdrenthe.nl heeft het streven om actuele en duidelijke informatie te geven. De verantwoordelijkheid voor deze informatie ligt echter in handen van de huiseigenaar en/of een andere partij. huisjesdrenthe.nl heeft beperkt invloed op het actualiseren van de informatie.

huisjesdrenthe.nl is niet verantwoordelijk voor informatie over een vakantie accomodatie die niet actueel, accuraat, foutief of onvolledig is.

Boeken/reserveren

De prijzen op huisjesdrenthe.nl zijn niet bindend in geval van kennelijke foutieve weergave.

huisjesdrenthe.nl is bemiddelaar bij de verhuur van vakantiehuisjes. Je huurt niet van huisjesdrenthe.nl maar je huurt rechtstreeks van de huiseigenaar. huisjesdrenthe.nl biedt slechts een platform waar huurder/vakantieganger en verhuurder/huiseigenaar samen een recreatieve huurovereenkomst tot stand kunnen laten komen.